Telefoon
30 oktober 2024 - Santiago de Compostela, Spanje
Het bezoek aan Finestere is gister door gegaan. Samen met 2 Schotse, 1 Kroatische, 1 Deen , 1Chinese, 1 Nieuw Zeelander en moi twee auto gehuurd. Een rit van 75 minuten naar het puntje van de kaap. Heerlijk weer, zo'n en weinig wind. Natuurlijk wat foto's gemaakt en toen een stukje terug om te lunchen aan het strand. Daar kom ik er achter dat mijn telefoon op de een of andere manier volledig uit is. Even openen met de code. Tja, wat is die ook alweer?????? Eerst de meest gebruikte, mis? Tweede die ik ook vaak gebruik, mis? Nog maar een poging, krijg het toch een beetje benauwd. Na lang nadenken en even de zee in gedoken de laatste denkbare code, mis!!!!!@@@. F@ck, !!!!!!?????. Wat nu? Alles zit er in, apps, telefoonnummers, maps, tickets name it. Heb nu toch wel buikpijn. Gelukkig was ik wel met de groep. Terug bij de autoverhuur ,blijkt er direct om de hoek een Vodafoon winkel te zitten. Zij konden helaas niet ontgrendelen, Nederlands contract . De oplossing was een nieuwe simkaart. Gelukkig bleek dat alle apps etc. Daarmee ook werken. OPLUCHTING.

Wat een stress.
Enige “voordeel” - einde van je tocht en meer stedelijk ( lees winkels ) gebied.
Pfff
🕯️🙏🏻🍀